IB Utrecht wil een gezonde financiële toekomst voor iedereen. Wij zien in ons werk hoe zorgen om financiële problemen het welzijn en de levensvreugde van mensen aantast. Onze klanten willen dan ook niets liever dan zo snel mogelijk uit de schulden en rust in de financiën en in het hoofd. Ons team spant zich hiervoor in en werkt nauw samen met de klant, zodat we hier samen zo snel mogelijk naar toe werken.

Om zoveel mogelijk klanten goed op weg te helpen is coöperatie IB Utrecht u.a. op zoek naar een

Doortastende budgetbeheerder (ZZP’er) met hart voor mensen

Jij bent gemotiveerd om anderen te helpen bij het verwerven van financiële redzaamheid. Je hebt veel affiniteit met mensen en bent je bewust van het feit dat sommige mensen de weg in wet- en regelgeving minder goed kennen. Dat betekent dat je een proactieve houding moet hebben, dat je stevig in je schoenen en in de maatschappij staat. Je hebt belangstelling voor mensen en hun achtergrond en legt gemakkelijk contact. Je geniet als een klant weer een stapje verder zet op de ladder naar zelfredzaamheid en rust ervaart, want daar is het jou om te doen.

Wat breng je mee

Je hebt een proactieve, flexibele instelling. Je bent een echte doorpakker. Je weet dat je zelfstandig, stressbesteding, resultaatgericht, klantgericht en communicatief bent. Je kunt je eigen werk goed organiseren en plannen. Je hebt een HBO werk- en denk niveau.

Wat vind je bij ons

Je maakt deel uit van een enthousiast team van ZZP’ers. Je factureert per klant een afgesproken bedrag aan de coöperatie. Daarnaast zijn er mogelijkheden om op basis van uurtarief losse werkzaamheden te verrichten voor de coöperatie.  Je krijgt een fijne werkplek en hebt als ZZP’er ook de mogelijkheid om in ons kantoor andere opdrachten op te pakken en hiervoor gebruik te maken van onze spreekkamers.

Ook als je nog aan het begin staat van je loopbaan, komen we graag met je in contact.

Heb je belangstelling?

Mail je CV en motivatie naar info@ibutrecht.nl t.n.v. Jan Hajes en Hester van Veenen. We kijken naar je reactie uit! Wil je meer informatie over de functie, bel dan met Jan Hajes op 06-22869084 of Hester van Veenen op 06-81778772

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top